vineri, 24 iulie 2009

Pufuleti si cafea= disturbing news

Ma amuz..
Sunt singura intr-un birou...ce-si face veacul intr-o mansarda cu aerul conditionat dat la maxim..

Mananc pufuleti..mai beau o gura de cafea..si incerc sa scriu doua fraze care sa sune coerent...adica sa nu fie in concordanta cu haosul din mintea mea.

Duamne si ce haos..!

Sunt absolut convinsa..ca undevape sus, cineva rade copios de mine..si ca plutind pe un norisor si sorbind dintr-un cocktail cu nume complicat un mic Cupidon sau orice alte entitate cacacioasa care imi urmareste escapadele amoroase adauga la randul ei/lui tot felul de intrigi si firuri epice din ce in ce mai complicate...

E bine si frumos sa dai vina pe ingerasi puturosi in loc sa te responsabilizezi..si sa-ti spui:

OMG!I'M FUCKED UP!

E greu rau..e aproape imposibil..
Ma joc cu sentimente..jonglez cu emotii si ma hlizesc ca proasta de capacitatile mele reduse a rezona cu o fiinta umana..de preferat de sex opus..intr-o relatie ce se doreste a fi normala..

Nuuu!
Nici vorba de asa ceva..!!!
Euu..sunt deosebita..in consecinta ma comport ca atare..ma indragostesc greu..ma aprind repede..si ma plictisesc..la fel de repede...
Vad lucruri ce nu sunt..pun pe piedestal oameni si imi savurez prostia cu tandrete.

Pana in momentul dureros..in care ma lovesc de primul obstacol..
si desigur dau bir cu fugitii..adica..ma fac nevazuta!
Ar trebui sa se inventeze un sport de genul asta..as deveni campioana!

Sunt incapabila sa rezonez si sa inteleg oamenii in carne si oase..
Adica cica jumatatea mea..asa am fost facuta sa cred..trebuie sa fie perfecta..!!!

Si cum asa ceva nu exista..dupa cum bine ar sti si un copil de clasa a cincea...ma perpelesc la foc mic..in cel mai frumos iad..
O nebunie ce mai!

Cineva spunea ca o sa fie simplu atunci cand am sa gasesc aceea persoana..ca o sa-mi fie usor..si ca tot ce nu a iesit pana acum si credeti-ma au fost multe esecuri lamentabile..au fost pentru ca waaait fooor it:
NU A FOST SA FIE!!!

Chestia asta imi convine foarte mult..ma scoate din tot cacatul..si ma spala!
Sunt ca noua!

In consecinta..nu e vina mea..

Nu sunt maniaca..
Nu sunt prostita de aparente..
Nu e vina mea ca nu stiu sa fac alegeri.
Nu e vina mea ca fug la primul semn ca ceva scartaie..

Nu e domnule vina mea in nici un fel!!!

E...doar soarta!!!

3 comentarii:

  1. azi mi-am facut un test. sunt obsedata in ultima perioada. de parca as avea nevoie sa-mi zica cineva cum si de ce sunt asa. stii tu nevoia de confirmari e intotdeauna prea mare sa nu o bagi in seama. iesea asa: ca mi-e frica de intimitate. nu de intimitate in sex ci de apropiere de celalalt.

    asa esti si tu, normal suntem nascute din placente diferite dar am dormit in acelasi pat. se transmite. daca eu nu ma vindec tu nu te vindeci si invers.

    doamne cata dragoaste. atata drama :))

    RăspundețiȘtergere
  2. de asta te iubesc eu pe tine!
    :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce tareeee! Deci noi oamenii, nu intelegem asta cu: nu a fost sa fie.... e geniala... inchide gurile tuturor, pt ca orice intrebare ar urma dupa ea se poate repeta la nesfarsit: "pur si simplu nu a fost sa fie!!" cine a spus asta prima data a fost genial :)) eu fac alergie la aceasta replica asa ca evit sa pun intrebari care ar duce la acest raspuns... mai bine zic din start: domnle sunt perfect de imperfecta si asta ii sperie pe fraieri.... eeee... si uite asa ma mint singura pana la urmatoarea palma data ...(a se intelege ca toate palmele primite vin din prostia mea perfecta)

    RăspundețiȘtergere