marți, 27 octombrie 2009

183

183 de oameni!
cine isi mai permite sa piarda timpul plimbandu-se printre lamentarile mele?
ma intreb cine sunt oamenii care isi dedica 2-3 minute din viata citindu-mi postarile?

ce fel de oameni sunt?
au culori preferate?

muzici frumoase?
zambete placute?

cine sunt?

si ce cauta aici?!

6 comentarii:

  1. Eu.Ce caut?GANDURILE ALTORA.
    Cine sunt?
    Tanara care adora verdele,muzica buna,fiecare gen atribuit starii sufletesti de moment,zambet permanent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu... ma caut pe mine si ma regasesc adeseori in aceleasi framantari cu ale tale, in aceleasi deziluzii traite intens.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu zambesc...rad cu gura pana la urechi, ascult orice muzica imi hraneste sufletul ...nu am o culoare preferata pentru ca imi place negrul si albul...nu caut nimic...doar ma pierd intr-o alta lume ...in care noi suntem formati din mici si mari bucatele si franturi ...succes...:D

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt eu. :) te citesc pentru ca imi placi ca persoana chiar daca nu te cunosc....zambesc,rad,plang...iubesc. imi place verdele si albastrul,beau cafea si ascult muzica... sunt aceeasi mereu,intotdeauna diferita.

    RăspundețiȘtergere
  5. cu intarziere...iti raspund si eu. eu sunt un suflet de copil care se hraneste cu muzica buna (rock in special) , cu cuvinte spuse intr`un mod frumos... care plange si rade si sare mereu in ajutorul celorlalti... prefer non-culorile: predominant negru...si putin alb.gri. culori... albastru. si restul dupa stare. ce caut aici... caut sa mai invat si de la altii. gasesc asemanari si ma regasesc prin melodii sau stari ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-a placut un post si am ramas sa le citesc continuare pe toate, desi citesc viata ta in sens invers... :) Aveam o ora la dispozitie, dar mai gasesc minute!
    Ce m-a adus aici? Cineva te citea si am vazut titlu si am fost curios, dar aflu eu pana la urma de ce e greu de multumit fata care detine acest jurnal! :)

    RăspundețiȘtergere