vineri, 21 ianuarie 2011

Despre mucosenii

Toata lumea din jurul meu este absolut terminata. Terminata din cauza racelii, adica atunci cand iti raspund la telefon iti inchipui oameni care se vor disipa in timp ce vorbesc cu tine.
Au voci sfarsite si imi imaginez niste ochi mari si uzi care ma privesc confuzi in timp ce incerc sa ma adun si sa le spun lucruri frumoase.
Oamenii bolnavi sunt tristi si au paturi in cap, se uita la seriale, isi trag mucii si asteapta sa transpire toata raceala.
Stiu asta pentru ca obisnuiam sa racesc foarte deeees. Acum in schimb spre suprinderea mea, sunt singura prezenta pe metereze.
Sunt singura in mansarda...o am toata doar pentru mineee!
Partea proasta, cea mai proasta este ca simt cum ma paste o raceala si mi-am propus sa o omor din fasa, pentru ca sambata vreau sa fiu fresh ca o floricica.
Racelile sunt parsive, te lovesc cand te astepti cel mai putin si cand iti doresti cel mai putin sa fii bolnav si sa zaci in paturi.
Si pentru ca nu mai am nimic de adaugat si pentru ca oricum am delirat pana acum, zic sa inchei acest blog mucos cu urarea:
Sa nu fiti mucosi!

Numai bine!

:D

2 comentarii:

  1. m-ai lovit in plexul mucilor cu acest articol :)) vezi ce faci sa nu racesti pana sambata. in afara de faptul ca-ti strici tie ziua, exista si pericolul de a-mi da si mie raceala ta :)) si nu mai vreau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai am de gand sa ma tratez la domiciliu cu diverse ca maine sa fiu fresh si happy! Vezi ce faci tu pentru ca nu mai vreau sa aud/ vad oameni mucosi!
    :D

    RăspundețiȘtergere