vineri, 28 mai 2010

tandreturi in taxi

Ieri noapte...dupa un concert la Carturesti..cateva beri si multe rasete..m-am urcat cu doua prietene intr-un taxi...si am dat de un taximetrist cam sarit.
Simpatic el de felul lui si cu discursurile clasice..."sunt toti niste hoti..etc etc."
Iar cand am ramas singura a inceput sa injure din senin tinerii care sunt niste capete seci..nu ca m-ar fi deranjat foarte tare..dar in ametelile mele ma cam speriasem..sa nu remarce ca nuam decat 23 de anisori..la randul meu!
Dupa 5 minute de perorat...ma intreaba din senin...ce zodie sunt!
Hopa...ce o vrea si asta...ii raspund ca sunt varsator...si domnul continua.."in ce an? ce luna? ce zi?"...si apoi incepe sa-mi faca astrograma...ajungand la concluzia caaaa nu sunt pisica cum credea el initial dupa zodiacul chinezesc...ci tigru!adicaaa...
"Sunteti originala!" ete nah...zic eu...cum adica?
"Pai domnisoara..sunteti un varsator original..! N-am mai intalnit unul pana acum!"..etc etc..
Apoi domnul..ma intreaba daca vreau sa-mi stiu compatibilitatile...iar eu naiva zic..da..
Atat mi-a trebuit! A inceput sa-mi spuna ca am nevoie de o balanta..dar nu orice de balanta...ciii ati ghicit! UNA ORIGINALA! apoi...ca o alta compatibilitate..ar fi cu leul si cu gemenii...care la fel " Trebuie domnisoara sa fie originali..altfel nu faceti nimic!"..Mda..mi-a spus anii in care sunt nascuti balantele, gemenii si leii originali...dar uite ca nu-mi mai amintesc care cum era...: 80, 82 si 78...M-a avertizat nenea sa tine minte fiecare an si zodia ei...si cand sa plec m-a pus sa repet..eu chioara de somn...nu am nimerit nimic si i-am cerut bon..Dumnealui mi-a replicat: " Mda..ma puneti la treaba...aveti multe cerinte...da' daca sunteti originala...e normal!"

Si uite asa...am aflat ca sunt originala...ca sunt un varsator autentic..si daca mi-as aminti si anii fiecarei zodii "orginale" poate chiar m-as ferici...
Auzi nebunie!

2 comentarii:

  1. Nu stiu unde am dat de blogul tau, imi place mult cum scrieti domnisoara varsator.As fi vrut sa stam intr-o zi la o discutie / vorba ca de la varsator la varsator; dar daca tot nu mai tin minte cum am "dat de tine" ..... incercam asa:
    Mai jos se afla idu'l meu de mess:
    YM : omulmeudi ;;)

    Bafta !

    RăspundețiȘtergere
  2. acesta e primul post al tau pe care il citesc.. ca fapt divers.. se potriveste de minune cu titlul blogului tau...

    RăspundețiȘtergere