vineri, 25 iunie 2010

somnuri mici si crete

Simt cum ochii imi curg albastru..
M-as topi pe canapeaua cascata haotic si as dormi un veac si un pic.
Cafeaua si-a pierdut din efect, iar cascatul a devenit sport national.

As vrea sa ma afund intr-o visare moale si as adormi instant cu capul pe tine.
Mi-e aproape bine.

aproape binee..
:)

11 comentarii:

  1. :P ai putea scrie postarea sub formă de vers.
    are iz poetic

    dia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca diana vrea sa spuna poezie (sau macar vers la plural) si cred ca nu e o idee buna. Nu vad de ce tot ce postezi e intr-un fel in versuri, nimic nu are rima. Incearca ca atunci cand postezi in versuri sa folosesti rime. Nu te pune nimeni sa folosesti o monorima [constă într-o rimă ce apare succesiv la mai multe versuri şi este specifică poeziei populare (1-2-3-4)], dar macar o rima imperecheata ai putea. Ceea ce folosesti tu este o rima alba (fără rimă), dar ea se foloseste mai mult in poeziile contemporane. Ceea ce am spus nu e o critica, e un sfat. Ar fi bine daca l-ai pune in practica. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Draguta mea...eu nu vreau sa fac poezie..

    Blogul pe care il tin este pentru mine..doar pentru mine...
    Nu scriu pentru nimeni..si nici nu o sa ma apuc sa ma chinui sa scriu versuri..Ce ai citit este pur si simplu o scriitura sub impulsul momentului..
    Ma amuza insa felul in care ma analizezi..

    Numai bine!

    ps.stiu ce este o monorima..desi am cam terminat de ceva vreme liceul! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dennisa, sunt multe poezii fara rima. Si sincer, sunt mult mai frumoase. Rima e monotona. E o regula. E urata. Artistii, vor sa iasa din acest sincron. Cartarescu, scrie poezii fara rima:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dennysa analizezi, dar nu te pui in pielea celui care scrie. Rima limiteaza cuvintele celui care scrie, versul alb da aripi cuvintelor. Cuvintele scrise pe acest blog sunt desenate si nu scrise neaparat. Nu e nevoie ca un gand sa fie expus in versuri pentru a putea fi exprimat. Ivo, ceea ce scri imi aminteste de libertatea si noncorformismul unor scriitori dadaici. Imi place

    RăspundețiȘtergere
  6. am aruncat un ochi pe aici.. si in primul rand mi-a placut mult din post-ul asta "as adormi instant cu capul pe tine." Frumos!

    In al doilea rand... dupa comentariile pe care le-am citit pe aici, cred ca fiecare isi are blogul pt a se exprima cum vrea el in legatura cu ce vrea, asa cum simte, nu dupa anumite limite impuse. :)

    Foarte frumos ce-i pe aici oricum, cya:):*

    RăspundețiȘtergere
  7. frumos.. superb chiar. am rămas fără cuvinte .. :)
    un blog foarte reuşit.

    RăspundețiȘtergere
  8. imi place felul in care scrii si chiar esti o persoana de admirat.
    din partea mea ( o incepatoare in ale blogului) iti pot spune doar sa continui sa-ti asterni gandurile asa cum simti , nu sub presiunea unor rime. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. foarte frumos scrii :) imi place mult :*

    RăspundețiȘtergere